Saturday, 14 June , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 ذو الحجة 1446
شناسه خبر : 10027
  پرینتخانه » اتاق خبر تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1404 - 12:29 | 31 بازدید | ارسال توسط :

آئیین واگذاری ۸ دستگاه ماشین‌ آلات به دهیاری‌ های گیلان در لنگرود

لنگرود- سرپرست فرمانداری لنگرود با اشاره به آئین واگذاری ۸ دستگاه ماشین آلات به دهیاری های استان در این شهرستان گفت: این تجهیزات با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان خریداری شده است.

آئیین واگذاری ۸ دستگاه ماشین‌ آلات به دهیاری‌ های گیلان در لنگرود

یوسف گلشن در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با روز جهانی ارتباطات، آئین واگذاری ۸ دستگاه ماشین‌آلات دهیاری‌های گیلان همزمان در دهیاری دیوشل لنگرود برگزار شد.

وی گفت: این ماشین‌آلات متعلق به شهرستان‌های شفت، لنگرود، رودسر، رشت و رودبار است که با استفاده از تسهیلات بانکی با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خریداری شد و در اختیار دهیاری این شهرستان‌ها قرار گرفت.

سرپرست فرمانداری لنگرود تصریح کرد: این تعداد تجهیزات به سه دهیاری لنگرود و روستاهای دیوشل، دریاسر و بلوردکان، دو دهیاری در شفت و سایر شهرستان‌ها یک دهیاری تعلق گرفت.

گلشن در پایان افزود: این ماشین‌آلات اعم از نیسان، لودر، کمپرسی سنگین، بیل بکهو لودر بوده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.