Tuesday, 1 July , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1447
شناسه خبر : 10090
  پرینتخانه » اتاق خبر تاریخ انتشار : 08 تیر 1403 - 12:30 | 26 بازدید | ارسال توسط :

ایجاد بازارچه‌های محلی راهکاری مؤثر برای توسعه اقتصادی در شفت

شفت- فرماندار شفت با تأکید بر نقش کلیدی بازارچه‌های محلی در معرفی محصولات ارگانیک و فرهنگ بومی، از برنامه‌ریزی برای توسعه این بازارچه‌ها به‌عنوان فرصتی مهم برای توسعه اقتصادی خبر داد.

ایجاد بازارچه‌های محلی راهکاری مؤثر برای توسعه اقتصادی در شفت

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان مقیمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه‌گذاری و هماهنگی ایجاد بازارچه‌های محلی اظهار کرد: توسعه بازارچه‌های محلی به‌عنوان بستری برای معرفی فرهنگ بومی و محصولات کشاورزی منطقه حائز اهمیت است.

مقیمی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد جمعیت شهرستان شفت روستایی و تولیدکننده محصولات کشاورزی است، گفت: محور اصلی اقتصاد شهرستان کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک محلی است و سرمایه‌گذاری هدفمند در این بخش ضروری است.» وی افزود: «در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید، دستگاه‌های ذیربط باید برنامه‌ریزی منسجم برای حل مشکلات حوزه کشاورزی انجام دهند.

فرماندار شفت با بیان اینکه حوزه گردشگری ظرفیت مهمی برای ایجاد اشتغال و ارتقای معیشت مردم شهرستان است، اظهار داشت: نقطه تلاقی کشاورزی و گردشگری در برگزاری جشنواره‌ها و بازارچه‌های سنتی و محلی نمایان می‌شود و با توجه به سنتی بودن شهرستان، باید از این فرصت‌ها به‌خوبی بهره برد.

مقیمی تأکید کرد: ایجاد بازارچه‌های دائمی می‌تواند محصولات تولیدی روستاهای شهرستان را به گردشگران معرفی کند و در حل مسائل اشتغال و معیشت نقش مؤثری ایفا نماید.

وی همچنین تصریح کرد: شفت ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری و توسعه اشتغال دارد و باید زیرساخت‌های لازم برای رشد اقتصادی فراهم شود تا شهرستان بتواند از وضعیت کنونی خارج شود.

فرماندار شفت افزود: این شهرستان در بخش‌های کشاورزی، زیارتی و سیاحتی پتانسیل‌های چشمگیری دارد که نیازمند برنامه‌ریزی هماهنگ دستگاه‌های اجرایی است.

مقیمی ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان تولید محصولات کشاورزی را افزایش داد و مشکلات معیشتی روستاییان را کاهش داد.» وی خواستار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دهستان‌ها، دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی برای ایجاد غرفه‌های محصولات کشاورزی شد و گفت: برندسازی محصولات محلی می‌تواند گردشگران بیشتری را جذب و موجب توسعه اقتصاد محلی شود.

فرماندار شفت گفت: باید از ظرفیت دهیاران و شوراها استفاده کنیم تا بازارچه‌های سنتی در روستاهای تولیدکننده محصولات محلی راه‌اندازی شود و ایجاد غرفه‌های صنایع بومی به اشتغال و درآمدزایی مردم شهرستان کمک شایانی کند.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.