افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1447
مشکلات ثبتنام در سامانه سدف، دریافت گاز مایع و نفت سفید را برای روستاییان غرب مازندران دشوار کرده است
مشکل در دریافت فرآوردههای نفتی برای روستاییان غرب مازندران به دلیل ثبتنام ناقص در سامانه سدف به گزارش روستانیوز، تورج امانی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه غرب مازندران، روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که دریافت فرآوردههای نفتی مانند سیلندر گاز مایع و نفت سفید از طریق سامانهای به نام […]
مشکل در دریافت فرآوردههای نفتی برای روستاییان غرب مازندران به دلیل ثبتنام ناقص در سامانه سدف
به گزارش روستانیوز، تورج امانی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه غرب مازندران، روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که دریافت فرآوردههای نفتی مانند سیلندر گاز مایع و نفت سفید از طریق سامانهای به نام «سدف» انجام میشود و مشترکان زیرپوشش موظفاند پس از ثبتنام در این سامانه، نیازهای خود را تامین کنند. اما اکنون برخی از کاربران به دلیل مشکلاتی با این فرایند مواجه شدهاند.
وی توضیح داد که سامانه سدف به نشانی اینترنتی newtejaratasan.niopdc.ir از سال ۱۳۹۸ توسط شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی راهاندازی شده و تاکنون زیرساختهای نرمافزاری لازم برای حدود ۸۰ درصد مناطق روستایی فاقد گاز طبیعی در غرب مازندران فراهم شده است. همچنین عاملان توزیع مشخص و دستگاههای کارتخوان آنها به سامانه متصل شدهاند.
امانی افزود سهمیه ماهانه گاز مایع و نفت سفید پس از نامنویسی در سامانه و از طریق کارت بانکی سرپرست خانوارها به آنها تحویل داده میشود، اما مشکلاتی مانند ضعف اینترنت و بیتوجهی در ثبتنام سبب بروز اختلالاتی در روند توزیع شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی غرب مازندران با اشاره به اینکه مناطق پل اوشن جاده کندوان شهرستان چالوس، کینس و میخسا بخش کجور نوشهر از جمله مناطق فاقد گاز طبیعی هستند، گفت که این مشکلات باعث بروز اختلاف میان مشتریان و عاملان توزیع شده و ممکن است به احتکار و فروش چندبرابری فرآوردهها و نارضایتی مردم منجر شود.
وی افزود که حدود ۳۵ هزار خانوار زیرپوشش این شرکت قرار دارند که حدود ۵ درصد آنها با این مشکلات دستوپنجه نرم میکنند. همچنین واحدهای تجاری غیرمجاز، دکههای بینراهی، ایزوگامکارها، جوشکاریهای سیار و برخی مشاغل خانگی نیز هنوز در سامانه ثبتنام نکرده و مجوز لازم برای دریافت سهمیه ندارند.
امانی گفت برای هر خانوار ماهانه ۴۴ کیلوگرم گاز مایع و نفت سفید، با توجه به تعداد اعضای خانواده (از ۲ تا ۶ نفر)، بین ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ لیتر در نظر گرفته شده که از طریق ۸۵ عامل فروش توزیع میشود.
وی در پایان از بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی خواست تا در رفع این مشکلات همکاری بیشتری داشته باشند.
لازم به ذکر است که استان مازندران شامل حدود ۱۱۵۰ روستا، ۲۱ شهر و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر در غرب استان است که تحت پوشش شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی غرب مازندران (مرکز چالوس) و شرق استان (مرکز ساری) قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.