افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1447
تحول در زیرساختهای روستایی کهگیلویه و بویراحمد با اقدامات گسترده دولت سیزدهم
در طی ماههای گذشته، اقدامات زیادی برای بهبود وضعیت روستاها و مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که واقعاً جای امیدواری دارد. طبق گفتههای استاندار استان، آقای سید علی احمدزاده، جلسات مختلفی با دفتر محرومیتزدایی برگزار شده و قرار است بودجههایی مشخص برای توسعه روستاها و مناطق عشایری تخصیص داده شود. ایشان گفت از […]
در طی ماههای گذشته، اقدامات زیادی برای بهبود وضعیت روستاها و مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که واقعاً جای امیدواری دارد. طبق گفتههای استاندار استان، آقای سید علی احمدزاده، جلسات مختلفی با دفتر محرومیتزدایی برگزار شده و قرار است بودجههایی مشخص برای توسعه روستاها و مناطق عشایری تخصیص داده شود.
ایشان گفت از مهر ۱۴۰۰ که رئیسجمهور به استان سفر کردند، تاکنون بیش از ۴۳ سفر شهرستانی به مناطق مختلف، مخصوصاً نقاط محروم، همراه با مدیران اجرایی انجام شده تا مشکلات مردم از نزدیک بررسی شود. علاوه بر این، معاونین استاندار هم مرتباً به روستاها سر میزنند و پروژههای عمرانی، اقتصادی و اجتماعی زیادی در حال اجرا یا تکمیل هستند.
جالبه بدونید استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۲۲۳۰ روستا با جمعیتی حدود ۳۱۵ هزار نفر داره، یعنی چیزی حدود ۴۴٪ جمعیت استان در روستاها زندگی میکنن. به همین خاطر، رسیدگی به زیرساختهای روستایی کاملاً در اولویت کاری مسئولان استان قرار گرفته.
یکی از اقدامات چشمگیر، تخصیص ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت، تعریض و مرمت جادههای روستایی در سفر رئیسجمهور به استان بوده. همچنین گازرسانی و برقرسانی به دورترین روستاها هم در همین راستا انجام شده.
نهادهای حمایتی مثل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان هم در کنار دولت برای کمک به معیشت و مسکن مردم روستاها وارد عمل شدند و در طول یکسال گذشته اقدامات جدی و مؤثری در این حوزه صورت گرفته.
در حوزه آب و فاضلاب هم اتفاقات مثبتی افتاده. طبق اعلام استاندار، ۴۱ روستای استان با هزینهای حدود ۱۷۵ میلیارد تومان آبرسانی شده و حالا از آب شرب و بهداشتی برخوردارند. همچنین ۵۲ طرح دیگر هم در دست اجراست که شامل ۱۱۰ کیلومتر لولهگذاری و ساخت پنج مخزن بزرگ آب میشه.
در بخش راهسازی هم بیش از ۲۳۰ کیلومتر راه روستایی با اعتبار ۶۴۰ میلیارد تومان بهسازی و آسفالت شده. تو حوزه برقرسانی هم برقرسانی به ۱۳ روستا انجام شده و شبکه برق ۲۳۰ روستا هم با هزینهای حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بهروزرسانی شده.
یه نکته خیلی مهم دیگه هم اینه که ۱۱۱ روستا حالا به اینترنت پرسرعت دسترسی دارن؛ پروژهای با اعتبار ۹۹ میلیارد تومان که نقش زیادی در رشد ارتباطی و حتی اقتصادی این مناطق داره.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.