افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1447
روستای دیل، بهشت گمشدهای با دو ظرفیت اقتصادی بزرگ؛ کشاورزی و گردشگری
روستای دیل در گچساران با طبیعتی بکر و باغهای پرتقال، انار و نارنگی، یکی از روستاهای پرظرفیت استان کهگیلویه و بویراحمده؛ اما متأسفانه نه آب کافی داره، نه امکانات گردشگری. بیش از ۷۰۰ هکتار باغ مرکبات در این منطقه هست که منبع اصلی درآمد اهالیه، ولی خشکسالیها باعث شده گاهی تا ۲۰ روز هم بدون […]
روستای دیل در گچساران با طبیعتی بکر و باغهای پرتقال، انار و نارنگی، یکی از روستاهای پرظرفیت استان کهگیلویه و بویراحمده؛ اما متأسفانه نه آب کافی داره، نه امکانات گردشگری.
بیش از ۷۰۰ هکتار باغ مرکبات در این منطقه هست که منبع اصلی درآمد اهالیه، ولی خشکسالیها باعث شده گاهی تا ۲۰ روز هم بدون آب بمونن. مردم درخواست دارن آب از سد کوثر به این منطقه منتقل بشه، اما چون سد فقط برای آب شرب ساخته شده، هنوز مجوزش از طرف وزارت نیرو صادر نشده.
از طرف دیگه، دیل با داشتن ۱۱ اثر تاریخی و طبیعت چهارفصلش، میتونه یک مقصد گردشگری قوی باشه. اما نبود امکانات اولیه مثل سرویس بهداشتی، اقامتگاه یا آب آشامیدنی باعث شده گردشگرها فقط چند ساعت در روستا بمونن و سریع برگردن.
دشتک دیل یکی از مناطق شلوغ گردشگری بهار در گچسارانه که با وجود صرف ۳۰ میلیارد ریال اعتبار، همچنان امکانات کافی نداره. اداره میراث فرهنگی گفته برای مرمت و راهاندازی زیرساختها بودجه نیست، اما آماده است به کسانی که بخوان اقامتگاه بومگردی راه بندازن، تسهیلات بده.
دیل پتانسیل بالایی داره، هم برای توسعه گردشگری، هم برای حفظ باغها و جلوگیری از مهاجرت مردم. فقط کافیه کمی بیشتر دیده بشه و به زیرساختهاش اهمیت داده بشه.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.