Friday, 12 September , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 20 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 4308
  پرینتخانه » اتاق خبر تاریخ انتشار : 05 تیر 1401 - 20:46 | 117 بازدید | ارسال توسط :

پروژه های اجرایی شاخص توسعه روستایی در انگوت انجام می شود

فرماندار شهرستان انگوت گفت: پروژه های اجرایی شاخصی در سطح شهرستان انگوت در راستای توسعه و عمران روستایی در حال انجام است.

پروژه های اجرایی شاخص توسعه روستایی در انگوت انجام می شود

به گزارش روستانیوز، لطفعلی زیادی عصر یکشنبه در بازدید از عملیات اجرایی آسفالت معابر داخل روستای شاعرلر انگوت اظهار کرد: برابر برنامه ریزی های انجام یافته در سند توسعه شهرستان و با تلاش‌های انجام یافته بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح شهرستان عملیات زیرسازی معابر داخل روستاها در چهار روستای شاعرلر، داشقاپو، هدی لو و مرکز بخش دره رود زیوه انجام یافته است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های اجرایی شاخصی در سطح شهرستان انگوت در راستای توسعه و عمران روستایی در حال انجام است، افزود: آسفالت معابر داخل روستاها با هدف هدایت آب‌های سطحی و بهسازی معابر داخل روستاها از روستای شاعرلر آغاز شده است.

فرماندار شهرستان انگوت بیان کرد: در چهار روستا به میزان ۱۵ هزار متر مربع و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال آسفالت معابر انجام خواهد یافت که زیرسازی آن نیز با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال انجام یافته است.

زیادی ضمن قدردانی از همکاری دهیاری‌ها و اهالی روستاها در بازگشایی و تعریض مسیرها ادامه داد: با احتساب روستاهایی که سنگفرش و فضا سازی در آنها در حال انجام هست ده پروژه در حوزه عمران روستایی در فصل کاری عملیاتی می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.