Thursday, 11 September , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 2083
  پرینتخانه » اتاق خبر تاریخ انتشار : 27 مهر 1400 - 7:04 | 233 بازدید | ارسال توسط :

شایعه نان ندادن نانوایی روستای حاجی آباد آقای قم به افغانی ها

در پی انتشار شایعه ای مبنی بر نان ندادن نانوایی روستای حاجی آباد آقای قم به اتباع افغانستانی، خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با حضور در این روستا مساله را پیگیری کرده است.

شایعه نان ندادن نانوایی روستای حاجی آباد آقای قم به افغانی ها

به گزارش روستانیوز به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، در پی شایعه ای مبنی بر نان ندادن نانوایی روستای حاجی آباد آقا به اتباع افغانستانی به دلیل ندادن سهمیه آرد به افغانی‌ها برای پیگیری مساله وارد روستای حاجی آباد بخش مرکزی قم شدیم.

سراغ دهیار روستا را گرفتیم و توانستیم با آقای کرمعلی دهیار روستا گفتگو کنیم.

دهیار روستای حاجی آباد گفت: این روستا نانوایی ندارد و اهالی روستا برای تهیه نان به روستای مجاور، مبارک آباد می‌روند.

وی افزود: علاوه بر نبود نانوایی در این روستا هیچ اتباع افغانستانی هم در حاجی آباد آقا زندگی نمی‌کنند.

کرمعلی از تماس‌ها و پیگیری‌های افراد مختلف از وی در خصوص این شایعه تاکید کرد: ما خواستار پیگیری قضایی این شایعه پراکنی هستیم و اهالی روستا از ما درخواست دارند با عامل این شایعه پراکنی برخورد شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.