Thursday, 28 March , 2024
امروز : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ - 19 رمضان 1445
شناسه خبر : 933
  پرینتخانه » اتاق خبر تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۵ | 181 بازدید | ارسال توسط :

اجرای طرح پلاک کوبی دام های عشایری تهران

مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به اجرای طرح پلاک کوبی دام های عشایری در استان اعلام کرد: دربازه زمانی از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار راس دام عشایر استان پلاک کوبی شده اند.

اجرای طرح پلاک کوبی دام های عشایری تهران

به گزارش روستانیوز به نقل از ایرنا، فرشید ذبیحی گفت: عشایر استان تهران حدود ۷۰۰ هزار راس دام سبک دارند که حدود ۳۰ درصد این دام ها پلاک کوبی شده است.

وی با اشاره به اینکه هزینه پلاک کوبی دام ۴۲۰۰تومان است، تاکید کرد: پلاک کوبی همان شناسنامه دام است و به این ترتیب از خروج دام به صورت غیر قانونی جلوگیری می شود.

مدیر امور عشایر استان تهران به مزایای اجرای این طرح پرداخت و گفت: اجرای پلاک کوبی علاوه بر دریافت آخرین آمار واحد دامی جهت برنامه ریزی تامین علوفه نسبت به رصد بیماری و حمل ونقل دام کمک می کند.

وی در خصوص اینکه چرا تاکنون برخی از عشایر تمایلی به پلاک کوبی دام نشان نداده اند، گفت: علت فقدان تمایل به پلاک کوبی دام ناآشنایی از مزایای آن است که برای سال آینده برنامه هایی جهت آشنایی عشایر با مزایای پلاک کوبی دام درنظر گرفته شده است.

صدور کارت تردد عشایر استان تهران

ذبیحی در خصوص طرح اجرای صدور کارت تردد عشایر در استان تهران نیز گفت: این طرح با جدیت در حال انجام است و در حال حاضر برای حدود یک هزار نفر از سرپرستان خانوار عشایری کارت صادر شده است

وی از جامعه عشایری استان تهران خواست نسبت به صدور کارت تردد و پلاک کوبی دام های خود هر چه سریعتر اقدام کنند چرا که در آینده نزدیک هر گونه ارائه خدمات به این جامعه تولید کننده تنها از طریق میزان دام های پلاک کوبی شده و کارت تردد که همان کارت شناسایی عشایر است، اقدام می شود.

مدیر امور عشایر استان تهران تاکید کرد: این طرح ها به منظور به روز رسانی بانک اطلاعاتی خانوار عشایری برای ارائه خدمات بهتر انجام می شود.

وی یادآور شد: طرح های صدور کارت شناسایی عشایر و پلاک کوبی دام های عشایر در مناطق عشایری استان تهران با جدیت کامل در حال اجرا است و به نظر می رسد این طرح امسال به پایان برسد.

به گزارش ایرنا، ۱۴ هزار و ۳۱۵ هزار نفر از عشایر کشور در استان تهران زندگی می‌کنند و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران جمعیت عشایر استان در ۴۰ سال گذشته تا حدودی ثابت بوده و دلیل آن هم این است که ظرفیت مراتع جوابگوی جمعیت بیشتر نیست.

عشایر استان تهران، قشلاق را در جنوب‌شرقی استان و در شهرستان‌های ورامین و پاکدشت و فصل ییلاق را در ارتفاعات البرز و در شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه مستقر می‌شوند.

جامعه عشایری استان تهران تلفیقی از عشایر سایر استان‌های کشور است که حدود ۳۰۰ سال پیش در قالب چهار ایل و ۲۷ طایفه در مناطق عشایری استان سکونت پیدا کردند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.